KUFI BY MASYI 02

hye sume!
yang ni sya design suka2 je..isi masa tgh boring2 time weekend...
and dlm bulan febuari yang lepas, sya bagi kufibymasyi yg dua ni
kat ex-housemate..as a gift sbb sya kena pindah balik pahang.

yang ni sue punye..

yang ni kak zie punya...

KUFI BY MASYI 01

yang ni sya buat untuk bagi pada seseorang..ble dah siap, rasa sayang plak nak bagi.
so saya design yg baru untuk bagi pada dia..yang ni still sya simpan.
ramai yang berminat and tanya tentang yang ni, kalau ade yang order, saya akan buat yang baru..
design yang sama, tapi tak la 100% sama, sebab saya lukis tangan..susah nak dpt 100% sama,
tapi saya akan cuba sdaya upaya..

KOLEKSI KUFI BY MASYI



INSTAGRAM BERWAJAH BARU

http://instagram.com/doodlebymasyi

sebelum ni, saya menggunakan instagram OURSGALLERY sebagai tempat untuk sya update contengan2 sya...tapi sekarang saya decide untuk guna DOODLEBYMASYi sebagai instagram baru untuk koleksi conteng menconteng saya..doodlebymasyi lebih dekat dan lebih menggambarkan diri saya...so sebab tu rasa nak tukar nama..ekceli dah lama dah tukar..cuma x update kat blog..
terima kasih banyak2 kepada yg sudi follow.. =D

Koi Orang Pahang...

Assalamualaikum...pas hampir 2 bln berpindah ke pahang..ini la post pertama sya..contengan tahun lepas yang mana sya pon da lupa kewujudan contengan ini.. =)

1st trial...paling kesayangan

Yang ni da wat lama da..dlm bulan ramadhan aritu..terfikir utk menconteng sesuatu yg lbih bermakna..so ni lah hasil nya..
Sesambil tunggu ayteh memancing..


Da siap.. =D
P/s: susah nye la update blog gne enset..

Facebook - Ours Gallery

oleh kerana ramai juga yang bertanya2..
boleh tempah ke, harga kira mcm mana,
boleh wat macam ni tak..macam tu tak..n bla bla bla..
so sya create page utk koleksi conteng2 sya..
so..kalo berminat nk tgk2 boleh like n sebarang
pertanyaan & detail bleh pm je..tq
https://www.facebook.com/pages/Ours-Gallery